Tablet SeminerlerTablet Seminerler‘i duymuşsunuzdur. Mart 2013’de Hasan Aslanoba’dan 500.000 TL yatırım alan Tablet Seminerler futurist Ufuk Tarhan ve Youtholding’ten Emrah Kaya’nın ortak projesi.

Tablet Seminerler’in seçim, kayıt ve ödeme işlemleri tabletseminerler.com üzerinden yapılıyor. Web üzerinden online olarak satın aldığınız seminerlere, tablet seminerler’in Zincirlikuyu’daki ofisinde katılabiliyorsunuz.

Ben de ilk tablet seminerime 30 Ekim Çarşamba 19:00’da başlıyorum. 19:00 – 22:00 saatleri arasında yapılacak “Dijital Pazarlamanın temelleri, 5N1K’sı” başlık seminerde bu alan çalışmak isteyenlere yönelik mini bir program hazırladım.

3 saat için de temel konulara girip 2-3 farklı online analiz aracıyla ölçümlemeyi göstermeyi bile düşünüyorum. 3 saat içinde hap gibi bir eğitimle hızla dijital pazarlamaya adım atmak istiyorsanız, sizi de eğitime bekleriz. Sınırlı sayıda yer var, dolayısıyla hızla buradan kaydolmanızı öneririm. Hatta eğitimi yine bir arkadaşınıza da hediye edebilirsiniz 🙂

Yalcin Parmaksiz Tablet Seminer